OM REPEAK

Repeak förbättrar din vardag som personlig tränare

Vi vill stärka dina förutsättningar för företagande, välbefinnande och ett bra samarbete med dina klienter. Med enkla verktyg och smidiga funktioner underlättar Repeak din vardag.

VI ÄR REPEAK

Vi blir starkare
genom att samarbeta

Vi är grundarna av Repeak – Amar Kadic och Nicklas Svensson. Vi har en gemensam historia inom fotbollen och har känt varandra länge. För att peppa varandra bestämde vi oss för att tävla om vem som kunde springa den längsta totalsträckan under en vecka. Och vi båda slog personliga rekord.

Att ha någon som håller en ansvarig och uppmuntrar en till att bli bättre skapar träningsglädje. Det är kärnan i personliga tränares verksamhet och även grunden för Repeak. Vi vet att personliga tränare står inför utmaningar i sitt arbete och det vill vi förenkla genom vår app.

En förbättrad vardag för dig som personlig tränare leder till en bättre vardag för dina klienter – och på den vägen kan vi hjälpa många personer till en bättre hälsa. Att motivera varandra leder till resultat, inte minst inom träning och hälsa. Vi blir starkare tillsammans.

REPEAK

"

"

VÅR VISION

Sikta högt med oss

Vår framtidsvision är att bidra till god hälsa och välbefinnande för personliga tränare och klienter.

Och vi siktar högt. Vi vill bli en samlingsplats för alla hälsocoacher – i Sverige och globalt.

FUNKTIONER

Skapa enkelt träningsscheman

Använd appens befintliga träningsvideos eller lägg smidigt till dina egna – och bygg olika typer av pass utefter din klients behov. 

Gemensamma vyer
för PT och klient

Repeak förenklar samarbetet mellan personlig tränare och klient. Ni har tillgång till samma vyer och båda kan administrera dessa.

Smidiga verktyg för måltidsplanering

Måltidsplanera för dina klienter med befintliga recept i appen eller skapa dina egna med hjälp av livsmedelsverkets databas.

Håll kontakten
med dina klienter

Smidiga kommunikationsmöjligheter i appen gör det lätt att hålla kontakten med dina klienter.

Det går tyvärr inte att registrera sig just nu.