FAQ

Självklart, dina åsikter är viktiga för oss! Du kan skicka ett mejl till info@repeak.se för att lämna feedback och idéer löpande. Vår målsättning är att alltid besvara all feedback.
Appen beräknas att släppas under början av 2023. Se till att anmäla dig till vårt nyhetsbrev på startsidan för att få den senaste informationen.
Ja, appen kommer finnas på både App Store och Google Play.
Appen går vid lansering enbart att använda via mobil. Vi planerar även att göra Repeak tillgängligt via iPad och hemsida inom kort efter lansering.
Vår långsiktiga plan är att ha en plattform som är anpassad till flera yrken inom hälsa för att kunna erbjuda en fullständig mötesplats för hälsocoacher och klienter att mötas på. Inledningsvis är plattformen anpassad för personliga tränare, men vi ser att fler relaterade yrken kan ha användning av Repeak redan från start (t.ex. dietist och holistisk coach) då det finns allt från kost, träning, målsättning, statistik, integrerad betallösning, smart kalender och möjlighet till kommunikation via chatt, ljud- och videosamtal.
Om du väljer en hälsocoach från vår marknadsplats i appen har du möjlighet att se vilka hälsocoacher som har validerat sig eller inte genom en certifieringssymbol vid dennes presentation. Valideringen innebär att hälsocoachen har skickat in intyg på sin utbildning som Repeak har granskat och godkänt. Hälsocoachen har även varit tvungen att intyga sin identitet, allt för din säkerhet.